web analytics

Tanja Lasch en Verdammt nochmal

image

Tanja Lasch komt met de single “Verdammt nochmal“, een voorbode van haar nieuwe album wat in de herfst of late herfst moet verschijnen.

Met een nieuw team van producenten waaronder Stefan Pössnicker en Gerd Jacobs, die ook verantwoordelijk waren voor haar vorige single “Dein Flug“, ziet ze de toekomst positief. We hebben basis die ik al al de voorgaande jaren niet heb gevoeld. Ik ben eeuwig dankbaar om met dit team mijn dromen en wensen uit te kunnen voeren, aldus Tanja Lasch.

Tanja componeert muziek en schrijft haar eigen teksten, maar toen ze het nummer “Verdammt nochmal” aangeboden kreeg wist ze dat ze het nummer moest opnemen. “Het is echt mijn nummer, zo ben ik helemaal”.

Bekijk hier Tanja Lasch met Verdammt nochmal:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven