web analytics

Roland Kaiser krijgt Goldene Ticket

Roland Kaiser
Tijdens het Sommerfest der Abenteur dat door Florian Silbereisen werd gepresenteer, werd Roland Kaiser verrast door de burgermeester van zijn stad Dresden. Nadat hij opgekomen was en zijn nummer had gezongen kwam de burgermeerster op en overhandigde hem een Goldene Ticket.

Een Goldene Ticket staat voor 100.000 verkochte concertkaarten. Roland Kaiser kreeg deze voor zijn comeback-tour. Het is zoals de naam al zegt zijn eerste tour nadat hij een tijdje uit de roulatie is geweest en twee nieuwe longen heeft gekregen. Hij is er nu weer helemaal boven op en heeft het drukker dan ooit.

Op 4 augustus staat een nieuwe editie gepland van Kaiser Mania, natuurlijk in Dresden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven