web analytics

Nieuwe single Ella Endlich is Sommersonnenkinder

Ella Endlich

De nieuwe radiosingle van Ella Endlich is het nummer Sommersonnenkinder. Het komt van haar actuele album Unterwegs. Het nummer is vrolijk, levendig dat uitnodigt om te dromen en te ontspannen. Voor een kort moment kan je je mee laten voeren naar de zee. Ze zingt dan ook “De zorgen van alledag zijn verdwenen, een moment voor een dag waarbij alle zorgen weg zijn”.

De snelle ritmische klanken van de gitaren zorgen voor een heerlijk zomers gevoel. De melodie is pakken, het blijft zeker in je hoofd hangen. Door de boodschap van het nummer voel je je even vrij. Het is dus echt een lekker zomernummer.

Bekijk hier Ella Endlich met Sommersonnenkinder:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven