web analytics

Semino Rossi en Aber du machst mein Glück vollkommen

Semino Rossi

Een van de meest succesvolle schlagerzangers is Semino Rossi. Met een ECHO, vier Amadeus Awards en talrijke gouden en platina platen. Van zijn actuele album “Augenblicke“, dat vol met gevoelige nummers staat over verlangen, komt ook zijn huidige single.

Het nummer heet “Aber du machst mein Glück vollkommen” en volgt ook dit thema van verlangen. Het is niet alleen een prachtig liefdeslied het nummer weet ook te verrassen als een vlot dansnummer. Daarmee is het een echte Semino Rossi-lied. Het nummer is gemaakt om de stem van Semino Rossi de ruimte te geven en daarmee weet hij met dit nummer te overtuigen.

Bekijk hier Semino Rossi met Aber du machst mein Gück vollkommen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven