web analytics

Heino moet zijn café sluiten

Heino
Het is al een echte toeristentrekker: het Rathaus-café in Bad Münstereifel van de schlagerzanger Heino. Vooral zijn beroemde hazelnoottaart zorgde er voor dat de fans er speciaal naar toe gingen. Maar dit houdt binnenkort op.

In maart was er al sprake van dat de gemeente het café wilde verkleinen, maar een sluiting zou worden afgewend. Maar de Bild schrijft dat daar geen sprake meer van is, in het pand komt nu een kledingzaak. Heino reageert gelaten op dit bericht:”Mijn huurcontract liep af en de gemeente had andere plannen met het gebouw.”

Heino laat zich hierdoor niet uit het veld slaan, er zijn plannen om voor zijn huis een tijdelijk café te maken eveneens in Bad Münstereifel. Dus de fans kunnen van de hazelnoottaart blijven genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven