web analytics

Jürgen Drews na tien jaar weer goud

Jurgen Drews

Het zijn goede tijden voor de Koning van Mallorca, Jürgen Drews. Morgen komt er een speciale EK-versie uit van zijn single “Ich bau Dir eind Schloss“, ook heeft hij een speciaal EK-nummer opgenomen met de Hermes House Band en op 15 juni komt zijn nieuwe single “Für einen Tag” uit van zijn actuele album “Schlagerpirat

Het beste nieuws was dat hij voor “Ich bau Dir ein Schloss” een gouden plaat heeft gekregen. Het is de bekroning op zijn comeback, want voor de laatste keer dat hij edelmetaal behaalde moeten we alweer tien jaar terug in de tijd. In zijn 30 jarig durende carrière heeft hij al voor verschillende klassiekers gezorgt. Zoals “Ein Bett im Kornfeld“, ” Irgendwann, Irgendwo, Irgendwie” en “Wieder alles im Griff“. Natuurlijk bedankte Jürgen Drews al zijn fans voor dit succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven