web analytics

Sarah-Stephanie komt met album Herzkommando

Sarah-Stephanie

In het begin van 2000 was er een meisje onder de naam Stephanie die een graaggeziene kinderster was. Ze won ook verschillende prijzen, zoals de “Herbert Roth Preis” en een tweede plaats in de “International Contest Of Young Singer” en de eerste plaats bij het “Grand Prix der Volksmusik” samen met het Nockalm Quintett.

Maar kleine meisjes worden groot, zo ook Stephanie. Die zich nu Sarah-Stephanie noemt. Ze is niet meer het kleine meisje van toe, ze is veranderd en volwassen geworden. Het stemt haar vrolijk dat ze nu de mensen kan vermaken onder haar eigen echte naam, Sarah-Stephanie.

Het album “Herzkommando” heeft een jaar op de plank gelegen, maar 2012 is het jaar dat deze wordt uitgebracht. Op 20 januari is het te koop in de winkel. Op het album staat onder andere het nummer “Sie liebt Sie“, een nummer waarbij Sarah-Stephanie hoopt op meer tolerantie. Het nummer gaat over de liefde op hetzelfde geslacht. Ze kent zelf mensen die mensen die dat hebben ervaren en wil hen zo kracht geven. Het nummer is geschreven door Heinz R. Kunze en de muziek is van de hand van haar producent David Brandes.

Een andere pop-ballade is “Herz übernimmt Kommando” een single die vorig jaar zomer al uitkwam en op plek tien in de radio-hitlijst stond. Ook bij dit nummer werd de muziek weer gemaakt door haar producent David Brandes. Op het album staan nog meer Pop-balledes net als het nummer “ Irgendwer weint um dich“.

Bekijk hier de clip van Sarah-Stephanie met het nummer “Irgendwer weint um dich” :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven