web analytics

Vaderschapstest Udo Jürgens negatief

Udo Jürgens

De 77-jarige zanger Udo Jürgens heeft een vaderschapstest ondergaan en nu blijkt dat de uitslag negatief is. Jennifer Trippel is dus niet de dochter van Udo Jürgens iets wat haar moeder in 2009 heeft verteld.

Met de eerste DNA-test ging Jennifer niet akkoord, Udo Jürgens wilde een DNA-test inleveren uit 2008. Toen beweerde een andere vrouw een buitenechtelijk kind te zijn. Nadat er voor de tweede keer DNA is afgenomen is nu onomstotelijk vast komen te staan dat Udo Jürgens niet de vader van Jennifer is.

Udo Jürgens is blij dat er nu eindelijk duidelijkheid is, al twijfelde hij niet aan de uitslag van de test. Udo Jürgens vind het begrijpelijk dat een kind zijn vader wil leren kennen, maar vind het wel vreemd dat het in dit geval na bijna 40 jaar gebeurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven