web analytics

Andrea Berg wilde stoppen met haar carrière

Andrea Berg

De populaire Duitse zangeres Andrea Berg heeft in de laatste jaren flink wat tegenslagen te verduren gehad, zo erg dat ze bijna wilde stoppen met zingen.

De 45-jarige zangeres vertelde dit tegen het blad “Reader’s Digest”, dat het einde van de samenwerking met haar producent Eugen Römer een ernstige klap was. Hij was uitgeput en zat bijna tegen een Burn-Out aan. Andrea Berg dacht dat ze met niemand zo kon samenwerken als met hem.

Begin 2011 waren haar ouders bij een auto-ongeluk betrokken. Haar moeder werd het hardst getroffen en had zware verwondingen. Enige tijd later overleed haar vader aan longkanker, zodat deze tijd voor Andrea Berg nog zwaarder werd. De gevolgen van het auto-ongeluk zijn tot op de dag van vandaag nog te merken bij haar moeder die langzaam maar zeker vooruit gat al heeft ze elke dag vier tot vijf uur therapie.

Andrea Berg heeft draagt dit met zich mee, maar ze gaat ook met moed en kracht de komende maanden tegemoet, dan viert ze haar 20-jarige jubileum en gaat haar Abenteuer-tour van start, met als eerste concert in Stuttgart op 6 januari.

8 gedachten over “Andrea Berg wilde stoppen met haar carrière”

 1. Andrea,je bent een super vrouw,je bent sterk het lukt je,door alle tegenslagen heen te komen.
  Veel succes in de rest van je carrière,je hebt een fantastische band en goed backingvocals,ook mooie vrouwen en alles wat je in je show nodig hebt

 2. Je bent mijn super star,ik geniet van je muziek,sinds ik de showbiz vaarwel heb gezegd 50 jaar was toch wel wat lang,maar ik geniet er toch nog van,dank je voor al die mooie titels bij youtube.
  Ik had graag een mooie uitgebreide show willen meemaken,maar sinds ik youtube heb,gaat het ook goed.

  Met vriendelijke groet.

  1. Ik ben een hele grote fan –
   Kom uit Nederland -Limburg -Stein
   Voel ik me een dag niet goed in mijn vel zitten –
   Dan zet ik een cd van van Andrea op –
   Dan voel ik binnen eenminuut weer goed .

 3. Piet Heijnen

  Een wereldster. Goede zangeres. Ben al jaren een fan van haar. Ik hoop dat ze nog jaren doorgaat.

 4. Te. Werkman

  Ben een groot fan van je Andrea zou graag een optreden van je willen bij wonen . Woon in holland mijn allerliefste wens ben78 dus de tijd drinkt. Hoop dat je me kan helpen gr. En veel sucses

 5. Anny v Dalen

  Wij Anton en Anny uit Achterveld hebben vanavond genoten van Andrea Berg op ZDF.zouden graag een eens een avond live meemaken niet te ver bij ons vandaan.Het was zo mooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven