web analytics

Kerstvideoclip Letzte Weihnacht

Matthias ReimMatthias Reim heeft zijn videoclip af van zijn huidige kersthit “Letzte Weihnacht“. Dit nummer is natuurlijk wereldberoemd gemaakt door Wham! en is tijdens de kerstperiode niet weg te denken. In het Duits zingt Matthias Reim het ook lekker en nu heeft hij een kerstige videoclip gemaakt.

Bij het origineel van Wham waren er sneeuwbalgevechten en samenzijn in een blokhut, Matthias Reim pakt het iets anders aan. Natuurlijk is er sneeuw, want het blijft kerst. Maar er zijn nu achtergrondzangeressen met kerstmutsen op net als de vrouwlijke kerstband. Toch lijkt niet alles goed te gaan als er mensen in beeld komen wat niet hoort, de band en achtergrondzangeressen blijken er ook niet veel zin in te hebben en aan het einde wordt bekend dat Matthias Reim vrolijk in de studio staat te zingen met een groene achtergrond.

Bekijk hier de videoclip van Matthias ReimLetzte Weihnacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven