web analytics

Jedes Jahr zur selben Zeit van Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer

Jedes Jahr zur selben Zeit” heet het kerstalbum van Hansi Hinterseer. Een goede titel, want elk jaar rond dezelfde tijd wordt het eerder donker en vieren miljoenen mensen tegelijkertijd feest. Ook ieder jaar rond die tijd concentreren we ons op de mensen die we lief hebben.

Het album staat vol met mooie liedjes. Vanaf het moment dat de cd in de cd-speler gaat is het kerst en knusheid wat de klok slaat.”Ich Wünsch Euch A Schöne Weihnacht” heet dan ook het eerste nummer. Een ander nummer is “Weihnachten in den Bergen” en dat is Tiroler Hansi Hinterseer natuurlijk ook op het lijf geschreven.

Het laatste nummer op het album is geen liedje maar een echt kerstverhaal over Fleckei. Het verhaal werd al aan Hansi verteld toen hij nog klein was door zijn grootvader en nu vertelt hij het in 17 minuten aan zijn fans. Al met al is het album die je ieder jaar rond dezelfde tijd kan opzetten.

Het album is vanaf 25 november in de winkel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven