web analytics

Das ist Leben van Alexander Klaws

Alexander Klaws

Het album “Für alle Zeiten” van Alexander Klaws is zijn tweede Duitstalige album en is al een tijdje uit. Voor dit album heeft hij samengewerkt met producent Thorsten Brötzmann en Ivo Moring. Zij hebben nog meer uit de mogelijkheden van zijn stem gehaald die in de afgelopen jaren alleen maar sterker is geworden. Alexander Klaws werd bekend door Deutschland sucht den Superstar en bracht daarna verschillende albums uit. Alexander ging daarna in musicals spelen zoals ‘Tanz der Vampire‘.

De eerste single van het album was “Ich glaube an Liebe” en bereikte de top in de hitlijsten. Nu verschijnt er een nieuwe single: “Das ist Leben”. Een nummer dat levensvreugde en kracht schenkt. Verder staat Alexander Klaws nog tot oktober 2012 als Tarzan in de gelijknamige Disney musical Tarzan. Ook gaat hij volgend jaar op tour als een van de acht solisten in het “Best of Musical Gala – 2012“-tour door heel Duitsland.

Bekijk hier “Das ist Leben” uit ZDF Fernsehgarden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven