web analytics

Helene Fischer komt met DVD en Blu-ray

Helene FischerNa het succes van haar nummer 1 album komt Helene Fischer op 2 december met de DVD en Blu-ray registratie van haar concert op 26 juni 2011. Met de titel “Live – Helene Fischer – zum ersten mal Mit Band und Orchester” laat ze alle fans opnieuw het concert herbeleven.

Natuurlijk heeft ze ook haar eigen nummers gezongen op de dvd, maar ze zingt ook een paar opmerkelijke covers. “Memory” uit de musical Cats zingt ze met gemak, net als de nummers “Send in The Clowns” en “Big Spender“. Maar ook “Pokerface” van Lady Gaga wordt gezongen. Helene gaat ook even terug naar haar roots door een Russische medley te zingen.

Ook draait ze haar hand niet om voor een paar nummers van Queen, zo zingt ze “We Will Rock You“, “Who Wants To Live Forever“, “The Show Must Go On” en “We Are The Champions“. Dat laatste nummer is zeer toepasselijk, want Helene Fischer heeft het afgelopen jaar haar meest succescolste jaar ooit beleefd.

Als gast was ook Michael Bolton van de partij, hij zingt met Helene twee nummers. “The Prayer” en “Vivo Per Lei“. Er valt dus genoeg te genieten van dit 2,5 uur durende concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven