web analytics

Heino en Die Himmel rühmen im Advent

HeinoDe afgelopen jaren heeft Heino een tournee gehad in de adventsperiode waarbij hij optrad in kerken. Nu heeft hij al die kerstnummers die hij heeft gezongen verzameld op het album “Die Himmel rühmen im Advent“. Ook gaat hij deze periode weer op tournee met deze kerstnummers.

Op het album staan natuurlijk ook de klassiekers. Zo is er “Winter Wunderland” de Duitse versie van Winter Wonderland en ook een cover van Mary’s Boy Child wordt gezongen als “…denn es ist Weihnachtszeit“. Ook wordt Little Drummer Boy in het Duits “Junge mit der Trommel“. Van de klassieker White Christmas wordt “Süß singt der Engelchor” gemaakt.

Niet alleen deze klassiekers staan op dit album, maar ook de wat oudere nummers worden in een nieuw jasje gestoken door Heino. Zo wordt “Ave Verum Corpus” van Mozart gezongen en het bekende “Ave Maria” van Schubert gezongen. Maar ook mag het bekende “Stille Nacht” niet ontbreken.

Met “Die Himmel rühmen im Advent” heeft Heino weer een meesterwerk afgelevert voor deze donkere periode voor Kerst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven