web analytics

Du bist mein Anker van Markus Wolfahrt

Markus WolfahrtVoormalig frontman van der Klostertaler, Markus Wolfahrt komt met een nieuwe single: “Du bist mein Anker“. Deze keer is het weer een nummer dat in je oren in gaat en daar ook de rest van de dag blijft. De kracht van de charismatische en symphatieke zanger is dat de nummers een goede melodie hebben maar ook teksten die rekening houden met de emoties van de mens.

De huidige single “Du Bist mein Anker” heeft dit ook allebei. Een persoonlijk en beeldende tekst met een muzikaal arrangement die het nummer de romantische sfeer goed meegeeft. Het lied gaat erover dat als je denkt dat je verloren bent, je hele wereld instort en al het mooie verdwijnt verschijnt er uit het niets een redder in nood: Een Anker. Een anker die de boot in de grootste storm stil kan laten liggen. Het nummer staat op het actuele album van “Markus Wolfahrt” namelijk “Mein Weg“.

Du bist mein Anker” tijdens een Live-optreden:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven