web analytics

Chris Roberts weer failliet?

Chris Roberts

Het is bekend geworden dat Chris Roberts, bekend van de hit “Du kannst nicht immer 17 sein” heeft vorig jaar een faillissement aangevraagt weet dagblad Bild te vertellen. In de afgelopen jaren was hij vaste gast bij de ZDF-Hitparade en verdiende ook miljoenen, maar de hits bleven uit en de inkomsten werden steeds minder.

Dit is niet de eerste keer voor Chris Roberts, in 2004 gebeurde dit ook al. De platenmaatschappij was hem 60.000 euro schuldig en hij moest ook nog 30.000 euro aan belastingen betalen wat niet meer ging. Chris Roberts heeft nog wel optredens, in april van dit jaar waren er bij een optreden in Duitsland een hondertal fans bij zijn concert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven