web analytics

Jürgen Drews en zijn afscheidsalbum Danke Jürgen

Een Schlagertijdperk komt ten einde, een legende neemt afscheid met een ultiem Best-Of-Album. Het gaat natuurlijk over Jürgen Drews die met het album “Geil war’s… Danke Jürgen!” terugblikt op zijn indrukwekkende carrière. Naast al zijn bekende hits staan er zeven bonusnummers op.Sinds het begin van de jaren 70 hoort Jürgen Drews bij het Duitse culturele erfgoed. Als een echte entertainer heeft zich telkens opnieuw uitgevonden met talloze hits heeft dan ook verschillende generaties schlagerfans weten te vermaken. Afgelopen zomer heeft de 77 jarige zanger na bijna zestig jaar besloten om zich terug te trekken uit de spotlights en nu is het moment gekomen om goed afscheid van hem te nemen, iets wat vooral wordt gedaan in de show van Florian Silbereisen, Der große Schlagerabschied van 14 januari.

Op het album staan 24 nummers en is een echte terugblik op zijn carrière, maar er staan ook duetten op met Howard Carpendale, Ross Anthony en de Phudys. Ben Zucker heeft voor album het nieuwe nummer ‘Das Bett Im Kornfeld Steht Jetzt Leer’ geschreven en Jürgen zingt samen met Florian Silbereisen het nummer ‘Mama Loo’ wat hij aan het begin van zijn carrière gezongen heeft als onderdeel van de Les Humphries Singers. Het duet ‘We’ve Got Tonight’ zingt Jürgen met zijn dochter Joelina en het nummer ‘Bis ich nicht mehr atmen kann’ heeft hij opgedragen aan zijn vrouw Ramona.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven