web analytics

Semino Rossi en zijn vrouw Gabi zijn weer samen

Semino Rossi

Mooie berichten uit Oostenrijk! Nadat Semino Rossi en zijn vrouw Gabi twee jaar geleden uit elkaar gingen is er nu een terugkeer van hun liefde: Hun huwelijk krijgt een tweede kans.

Het was in maart 2020 een grote schok voor alle fans toen Semino bekend maakte dat hij en zijn vrouw na achtentwintig jaar huwelijk uit elkaar gingen. Ze wilden wat meer ruimte en ze sprake dan ook van een huwelijkspauze. De Argentijnse schlagerzanger verliet hun echtelijke huis in Tirol en woonde in een camper.

Nu hebben de twee elkaar weer gevonden. Zo zegt hij tegen dagblad Bild:”Gabi en ik zijn weer samen! Soms moet je loslaten zodat je vanuit de gecreëerde vrijheid opnieuw voor elkaar kan kiezen. Onze huwelijkspauze heeft mij goedgedaan. Ik kan nu mijn zwaktes open toegeven en ik voel me sterker dan eerst.” Ook miste hij het gevoel er voor elkaar te zijn tijdens de huwelijksbreuk. Hij zegt:” Ik ben opgegroeid in een groot gezin en kan me geen leven voorstellen zonder steun van de familie.”

Sinds enkele weken woont hij weer thuis en staat de camper in de garage. En dat is niet het enige goede nieuws wat er te melden is bij de familie Rossi, Semino en Gabi zijn opnieuw opa en oma geworden. Zijn dochter Laura is op 1 maart 2022 bevallen van haar tweede kind, een meisje dat Sofia heet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven