web analytics

Nik P. getrouwd met Karin

Nik P

De Oostenrijkse schlagerzanger Nik P. en zijn vriendin en manager Karin zijn op de Malediven in het privé getrouwd. Voor hem is het zijn vierde huwelijk en voor haar het derde huwelijk.

Dat was dan ook de reden dat ze niet wilde trouwen, maar op een avond maakte de 59-jarige zanger toch zijn hartstochtelijke aanzoek.”Wij zijn allebei romantisch en toen hij plotseling op zijn knie ging, wat nog geen man voor mij heeft gedaan, wist ik dat ik het net zo graag wilde als hij.” vertelt Karin aan een Oostenrijkse krant.

Vier jaar geleden leerde ze elkaar kennen in een Weense wijnbar en was het liefde op het eerste gezicht en dat leidde tot een huwelijk op de Malediven en daarna nog een officieel huwelijk in Oostenrijk. Nik P. zegt dat ze hetzelfde zielsniveau hebben, waar het respect en vertrouwen in elkaar erg hoog is. Hij is blij haar ontmoet te hebben en aan zijn zijde te hebben. Tijdens de pandemie kwam het koppel nog dichter bij elkaar, Nik kreeg zelfs twee keer corona. En tijdens de lange dagen samen kwam het besef dat ze samen verder wilde gaan, als man en vrouw maar ook als zanger en manager.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven