web analytics

Matthias Reim voor zevende keer vader geworden

Matthias Reim

Duitse schlagerzanger Matthias Reim is voor de zevende keer vader geworden. Met zijn vrouw Christin Stark verheugen ze zich op hun eerste gezamenlijke kind.

Op donderdagmiddag, 31 maart 2022 heeft Christin een meisje ter wereld gebracht. Ze is gezond, is 52 centimeter groot en 3570 gram. De naam van het meisje is Zoe. Tegenover dagblad Bild zegt de zanger: “We zijn enorm gelukkig met ons dochtertje. Moeder en kind maken het goed, alles is goed gegaan en Zoe is werkelijk een fotogeniek meisje.”

Voor de 64-jarige zanger is het veel meer dan het zevende kind van een zesde vrouw. Zo zei hij in oktober tijdens de uitzending Schlagerboom dat het niet het zevende kind is maar echt een hartenwens. Ook over het leeftijdsverschil met de moeder van zijn kind, Christin is 32 jaar en drie jaar jonger dan zijn oudste zoon Bastian, is voor Matthias geen thema. Zo zei hij in een interview: “Liefde is gewoon belangrijker dan leeftijd of tradities of maatschappelijke overtuigingen.” De kleine Zoe is enorm gewenst, Christin wilde graag kinderen en ook Matthias wilde een gezamenlijk kind. Ze hebben al een heel tijd naar de agenda’s gekeken wanneer de geboorte in hun tourschema zou passen, maar daarna hebben ze al snel besloten dat dat niet de manier is en als het komt, dan komt het en dat is dan nu gebeurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven