web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 9 april 2022 bij ZDF

Op zaterdag 9 april presenteert Giovanni Zarrella weer een nieuwe aflevering van zijn programma Die Giovanni Zarrella Show bij de ZDF.

Voor de vierde uitzending heeft Giovanni weer verschillende schlagersterren uitgenodigd. Zo laat Andrea Berg haar eerste nieuwe single sinds vier jaar horen. Ook Roland Kaiser komt met een nieuwe single, zingt naast een hitmedley ook een duet met Giovanni. Ook met nieuwe nummers komen Beatrice Egli, Andreas Gabalier, Marianne Rosenberg, Ramon Roselly, Maite Kelly, Kerstin Ott en Semino Rossi. Ook te gast zijn Howard Carpendale, violist David Garrett, actrice Ronja Forcher en popartiest Pietro Lombardi, Knappe en Mike Leon Grosch.

Als internationale gast is Michael Bublè uitgenodigd en die zal zijn hit “I’ll Never Not Love You” zingen, Eenn droom voor Giovanni gaat in vervulling als ze samen een duet zullen zingen. Een ander hoogtepunt is het optreden van de Britse zanger George Ezra die zijn nieuwe nummer “Anyone For You” zal zingen. Ook wordt er stilgestaan bij de vijftigste verjaardag van popzanger Sasha. En ook vijftig jaar geleden had Bernhard Brink zijn eerste optreden in de ZDF-Hitparade met ‘lieben und leben’. Ook zien we Rolf Zuckowsi die in mei 75 jaar wordt en dat is reden om terug te blikken op zijn optredens bij de ZDF.

Uitzending: Zaterdag 9 april om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven