web analytics

Die Silvester Show mit Jörg Pilawa bij ARD

Silvestershow

Ook dit jaar kan de kijker zich bij de jaarwisseling weer verheugen op Die Silvester Show mit Jörg Pilawa met Francine Jordi aan zijn zijde op de ARD. Er zijn hits voor elke muzieksmaak en de feeststemming is gegarandeerd.

Te gast zijn onder andere de rocklegende Suzi Quatro, de band Santiano, Sasha, Maite Kelly, die Prinzen, Johnny Logan, Andrea Berg, Peter Kraus, Bläck Fööss, Nockis, Melissa Naschenweng, Extrabreit, Ben Zucker, Karat, Leony, Loco Escrito, Sonia Liebing en DJ Herzbeat. Maar naast alle feesthits, pop en schlagernummers is er ook magie van Wolfgang Moser en brengt astroloog Antonia Langsdorf de jaarhoroscoop voor 2022 mee.

Na het aftellen wordt er geschakeld naar het vuurwerk bij de Brandenburger Tor. En daarna gaat het feest in de studio verder.

Uitzending: Vrijdag 31 december om 20:15 bij ARD

Om 00:20 wordt het programma Die Silvester Showparty uitgezonden. Hierin zien we 90 minuten lang de hits van de vorige Silvesterparty in 2020. Van schlagers tot de onvergetelijke golden oldies. Voor de feeststemming zorgen: DJ Ötzi, Michelle, Beatrice Egli, Vanessa Mai, Michael Holm, Stefanie Heinzmann, Peggy March, Brings, Stefan Mross, Francine Jordi, VoXXclub en vele anderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven