web analytics

Stefan Mross en Anna-Carina Woitschack gaan trouwen

Stefan MrossOp zaterdag 30 november waren Stefan Mross en zijn vriendin Anna-Carina Woitschack te gast bij het programma van Florian Silbereisen: Das Adventsfest der 100.000 lichter. Na hun duet ging de 44 jarige Stefan op zijn knieën voor de 27 jarige Anna-Carina.

Met de woorden “Mijn engel” sprak hij haar aan en stelde toen de vraag der vragen:”Wil je mijn vrouw worden?” Al toen Stefan op zijn knieën ging vloeide bij Anna-Carina al de tranen en haar antwoord was dan ook meteen ‘Ja, ik wil.” Meteen daarna kwam Florian Silbereisen met een bos rode rozen op het podium en ook Stefan had voor hem een vraag, of hij zijn getuige wilde zijn. En ook Florian zei meteen ja.

Anna-Carina en Stefan ontmoette elkaar in 2016, in het programma Immer wieder sonntags, wat Stefan Mross presenteert. Zij was te gast als poppenspeler en toen is er een vonk overgeslagen, helemaal toen ze daarna mee ging op Immer wieder sonntags-tournee. Sinds het voorjaar van 2017 zijn ze ook publiekelijk een stel. Voor Stefan Mross wordt het zijn derde huwelijk. Van 2006 tot 2012 was hij getrouwd met zangeres Stefanie Hertel waar hij één dochter bij heeft. Van 2013 tot 2016 was hij getrouwd met Susanne Schmidt, waar hij een dochter en een zoon bij heeft.

Stefan Mross koos voor zijn huwelijksaanzoek op televisie omdat hij had gemerkt bij zijn eigen uitzendingen hoe mooi het is om mensen mee te laten voelen hoe veel je van iemand houdt en dat je wil trouwen. De dagen voor de uitzending was hij nogal zenuwachtig, en dat was Anna-Carina niet ontgaan, ze dacht hij ziek geworden was. Op Instagram schrijft ze:”Ons leven kan niet altijd vol vreugde zijn, maar altijd vol liefde zijn. Ik ben overdondert en ik kan niet de passende woorden vinden.. Schat – Ik hou van jou.” Het huwelijk zou in 2020 plaats moeten vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven