web analytics

Charly Brunner en Simone hebben een relatie

Charly Brunner en SimoneTijdens de Florian Silbereisen show ‘Heimlich! – Die große Schlagerüberraschung‘ van zaterdag 18 maart kwamen het muzikale duo Charly Brunner en Simone Stelzer met nieuws: Ze hebben een relatie.

Charly Brunner (63 jaar) vertelde dat als je muziek met elkaar maakt, met elkaar zingt, met elkaar optreed dat je dan gevoelens krijgt. En die gevoelens hebben beantwoord. Simone (48 jaar) zei ook nog dat ze op een man als Charly heeft gewacht.

De Oostenrijkers Charly en Simone namen in 2012 het duet “Ich denk noch an dich” op voor haar album Pur. Dat nummer was een succes en een jaar later volgde dan het duettenablum ‘Das kleien große Leben’ als Simone & Charly Brunner. Twee jaar later volgde het album ‘Alles Geht!’. In 2018 verscheen hun derde album ‘Wahre Liebe’.

Simone is één keer eerder getrouwd geweest: In 2009 trouwde ze met Alexander Kreissl, die ze in 2006 heeft leren kennen tijdens Dancing Stars (De Oostenrijkse Dancing with the Stars). In 2013 gingen ze uit elkaar en in 2015 was de scheiding officieel. Charly Brunner is getrouwd geweest met Maria. Met haar heeft hij twee kinderen: een meisje en een jongen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven