web analytics

Maximilian Arland en Verliebt in Berlin

Maximilian ArlandDe Duitse zanger Maximilian Arland heeft de videoclip uitgebracht van zijn single Verliebt in Berlin, het nummer staat ook op zijn album Liebe in Sicht.

Dat Maximilian Arland al een tijdje in Berlijn woont is bekend, maar nu blijkt dat de 36-jarige zanger het zo naar zijn zin heeft dat hij zelfs een ode aan de stad heeft opgenomen. In de videoclip is dan ook een kleine stedentrip te zien. Het album was erg persoonlijk voor Maximiliam, hij zei daar over:”Het is een klein muzikaal dagboek van mijn nieuwe start in Berlijn. Er zijn veel teksten waar ik aan heb meegeschreven of de verhalen voor heb geleverd. Alles wat ik zing heb ik zelf beleefd en gevoeld.” Het nummer “Verliebt in Berlin” is dan ook een favoriet van hem. “Ik ben verliefd geworden op deze stad. Het heeft veel met me gedaan en veel inspiratie gegeven.”

Bekijk hier Maximilian Arland met Verliebt in Berlin:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven