web analytics

Norbert Rier wordt geopereerd aan zijn hartklep

Kastelruther SpatzenSlecht nieuws voor de zanger van de Kastelruther Spatzen, Norbert Rier. Hij moet aan zijn hart geopereerd worden.

Bij een jaarlijks onderzoek werd vastgesteld dat hij een verkalkte hartklep heeft, wat er voor zorgt dat deze niet meer goed sluit. Volgens de hartspecialist is een verwaarloosde griep of longontsteking de oorzaak. Een operatie is noodzakelijk waarna revalidatie moet volgen.

De operatie staat gepland in midden oktober, Het Spatzenfeest van 6 tot 8 september gaat door en ook gaan de optredens in Nederland door. Op 13 oktober zijn de Kastelruther Spatzen te zien bij het Oktoberfeest in Sittard en op 14 oktober bij de Schlagernacht des Jahre in Zwolle. De concertreeks die in november gepland was met pianist Richard Clayderman gaat dan ook niet door. De eerste tour is dan in 2018.

Norbert zegt zelf:”Het spijt me dat ik de fans moet teleurstellen die zich op de tour hebben verheugd. Het is de eerste keer dat ik een tour moet afzeggen en daar moet ik dan ook mee leren omgaan. Maar ik mag niet de fout maken om deze operatie op de baan te schuiven. Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ben door de keuring gegaan en ben op de verkalkte hartklep na helemaal gezond. Ik ben in goede handen en zal vanaf december weer alle optredens kunnen doen. Tot zover: Laat het ons goed gaan en geniet van onze nieuwe cd. Ik ben er snel weer voor jullie.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven