web analytics

Klubbb3 met de single Märchenprinzen

Klubbb3De groep Klubbb3 heeft het nummer Mãrchenprinzen uitgebracht als nieuwe single. Het nummer staat op hun album “Jetzt geht’s richtig los!.

De single zorgde voordat deze verscheen al voor berichten in de media en dat kwam vooral door Fürstin Gloria von Thurn und Taxis die in deze speciale versie zelfs meezingt. En daarom zijn Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen naar het kasteel St. Emmeram in Regensburg gegaan om de videoclip te filmen. Het is een van de grootste en mooiste privékasteel van Europa.

Het nummer zelf is een echte schlager die lekker blijft hangen, een discofox met lekker veel energie. Het nummer staat op het actuele album Jetzt geht’s richtig los dat na 76 dagen na het verschijnen al goud is geworden. Op de single staat het nummer er in twee versies op, naast de opname met Fürstin Gloria staat ook de albumversie op de single.

Bekijk hier Märchenprinzen van Klubbb3:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven