web analytics

Petra Frey is moeder geworden

Petra FreyAfgelopen vrijdag is de Oostenrijkse zangeres Petra Frey bevallen van haar eerste dochter.

Het nieuws werd bekend gemaakt bij de grote finale van de danswedstrijd Dancing Stars bij de ORF waarbij presentatrice Mirjan Wichselbraun vertelde dat Petra Frey is bevallen. Frey won in 2012 deze danswedstrijd. Na haar zege braken zware tijden voor haar aan: haar relatie met zanger Gregor Glanz liep stuk en kreeg ze daarna last van een burn-out.

Nu is ze inmiddels al twee jaar samen met Thomas Kaserer die nu ook de vader van haar kind is. Op haar facebook-pagina maakte ze de naam van hun dochtertje bekend. Ze schreef: “Als uit liefde leven komt, krijgt het geluk een naam. Onze dochter Zoe is daar. Mijn schat Thomas en ik zijn dolgelukkig!!! Wat voor een gevoel om haar eindelijk in mijn armen te hebben!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven