web analytics

die Edlseer met het album Tanz ma mitanond

Die EdlseerAl meer dan twintig jaar horen Die Edlseer bij de succesvolste groep uit de volkstümlichen Musik uit de Oostenrijkse Steiermark. Nu hebben ze een nieuw album uit: Tanz ma mitanond.

Het album met achttien nieuwe nummers, is weer een nieuwe mijlpaal in de lange carrière van die Edlseer. Het is muzikaal veelzijdig, met nieuwe tonen, ritmes en arragemententen maar toch met de vertrouwde Edlseer-sound. Zo is het titelnummer “Tanz ma mitanond” een echt traditionele volksmuzieknummer en gaat het nummer Dancing Star met een knipoog over het gelijknamige programma. Emotioneel is het nummer Vota (wat vader betekend) tussen Fritz en zijn zoon Nico. Dansbare en modernte titels zijn Amors Pfeil en Versteh doch.

Bekijk hier Die Edlseer met Tanz ma mitanond:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven