web analytics

André Steyer en Sommerwind und Sternennacht

André SteyerAndré Steyer heeft het nummer “Sommerwind und Sternennacht” uitgebracht als nieuwe single.

Per toeval is André Steyer ontdekt door componist en producent Stefan Moll. Andre zong een schlagernummer tijdens een feest van zijn oma en Stefan zat in de ruimte ernaast. Hierna volgde het album Blonder Passagier en is er al een volgend album aangekondigd.

Sommerwind und Sternennacht is een passende titel voor de zomer. Het is een lekker uptempo nummer en het is geschreven door liedjesschrijfster Irma Holder. Iets wat een grote wens van Andre Steyer was. Het nummer is gecomponeert door Maurice Lasarte. De tekst van het nummer moest eerlijken jong zijn en dat is gelukt.

Bekijk hier André Steyer met Sommerwind und Sternennacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven