web analytics

Michelle en het album Ich würd’ es wieder tun

MichelleOp vrijdag 15 april verschijnt het album “Ich würd’ es wieder tun” van Michelle. Het is hierbij haar eerste studioalbum sinds vier jaar.

Meer dan twintig jaar lang hoort Michelle bij de succesvolste en charismatische zangeressen van Duitsland. Nu komt de meervoudige ECHO-winnares met een nieuw studioalbum, voor het eerst sinds L’amour in 2012. De eerste single van dit album, “Wir feiern das Leben” zorgde al voor een indruk wat we van dit album kunnen verwachten: Een moderne en aanstekende mix tussen schlager, pop en een ballade. Michelle weet de grenzen van de verschillende genres te vervagen en heeft met een groep liedjesschrijvers en producenten een goede verzameling nieuwe nummers uitgezocht. Een favoriet nummer van Michelle zelf is “Der Deal“. Ze vindt het belangrijk om ook over taboe-onderwerpen te zingen en dit nummer gaat over de afspraak tussen twee mensen om hun relatie alleen seksueel te houden, maar dan wordt de een toch verliefd op de ander. Een tekst die uit het leven gegrepen is.

Beluister hier Michelle met Wir feiern das Leben:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven