web analytics

Nockalm Quintett en het album Wonach sieht’s denn aus?

Nockalm QuintettOp vrijdag 15 april verschijnt het nieuwste album van de Oostenrijkse schlagerband Nockalm Quintett. Het album heet Wonach sieht’s denn aus? en is het eerste album waarop de groep weer als vijftal te horen is.

Het album is een echt schlageralbum geworden met een moderne sound die het Nockalm Quintett de toekomst in brengt. Zanger Gottfried Würcher zegt:” Het was belangrijk om met dit album onze muziek en nummers de toekomst in te brengen, het moest moderner. En ik vind dat het ons goed gelukt is. We hebben onze sound vernieuwd zonder de fans uit het oog te verliezen die natuurlijk ook de oude Nockalm Quintett-nummers goed vinden.”

Het titellied is een goed voorbeeld, fris, vrolijk en met een erotische flair gaat het nummer over een affaire. Geen schaamte en huichelarij, alleen de liefde telt en de optimist wint. Ook het nummer “Eine Stadt, eine Nacht, eine Liebe” is een echte Disco-Fox. Het beschrijft een amoreuse reis in Berlijn waarin een mooie vrouw alle hoofden doet draaien. Een ander hoogtepunt is het liefdesnummer “Glaub an die Liebe” dat vanaf het begin krachtig en dynamisch klinkt komt het op volle kracht in het refrein. Een ander nummer is “Solange du mich liebst” dat gaat over de momenten waarop alles mis is en het leven een beproeving is, maar dat met een partner aan je zijde alles overwonnen kon worden.

Wonach sieht’s denn aus? is verkrijgbaar als gewoon album en als Deluxe album waarin drie bonusnummers op staan en een dvd met de videoclip van Wonach sieht’s denn aus? en een interview.

Bekijk hier het Nockalm Quintett met Wonach sieht’s denn aus?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven