Andreas Martin met Warum, weshalb, wieso

Andreas Martin
De nieuwe single van Andreas Martin heet “Warum, weshalb, wieso” en is afkomstig van het komende album “Tänzer, Träumer, Spinner“.

Al meer dan dertig jaar is Andreas Martin succesvol actief als zanger en componist. Met vele hits zoals “Sie sagte”, “Ich fang dir den Mond” en “Heut vergess ich” wist hij het schlagerpubliek te vermaken. Nu komt hij dus met een geheel nieuwe single die lekker fris en eerlijk is. Het nummer doet naar de zomer verlangen en met de dansbare muziek is stilzitten bijna niet mogelijk. Het nummer zal op het nieuwe album “Tänzer, Träumer, Spinner” staan wat in mei uitkomt.

Bekijk hier Andreas Martin met “Warum, weshalb, wieso“:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *