web analytics

Peter Kraus voor eerste keer opa

imagePeter Kraus is afgelopen maandag voor het eerst opa geworden.

De 76-jarige acteur en zanger Peter Kraus heeft een reden voor een feestje. Zijn zoon Mike (42 jaar) en schoondochter Coco (35 jaar) zijn de ouders geworden van een dochtertje. Ze werd in München geboren en heeft de naam Josephin Lotta gekregen. Peter Kraus zei tegen de Bild: “Het is een hele mooie kleindochter, als ze dat niet van mij heeft, dan zeker van haar ouders.” Vorige week zondag is Peter samen met zijn vrouw Ingrid naar München gegaan om bij de geboorte aanwezig te zijn. Ze hebben hen bezocht in het ziekenhuis en zijn nu weer thuis in Lugano. Zoon Mike en journalist Coco zijn sinds 2013 getrouwd en na het huwelijk zijn ze de wereld over gereisd, maar zijn nu klaar om zich te settelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven