web analytics

Arnd Herröder verlaat Nockalm Quintett

Nockalm QuintettAfgelopen week is bekend geworden keyboardspeler Arnd Herröder van het Nockalm Quintett de groep heeft verlaten.

Op de facebookpagina van de groep schreef hij zijn afscheidsboodschap:”Lieve Fans en vrienden, sommige van jullie wisten al , maar ik heb mijn werkzaamheden bij het Nockalm Quintett op 1 januari 2016 neergelegd na meer dan 17 jaar. Via deze weg wil ik me jullie en ook het Nockalm Quintett voor de mooie tijden die we samen hebben doorgebracht en voor de vele successen die we hebben behaald diep uit mijn hart bedanken. Ik wens iedereen het beste voor de toekomst. Zonder de muziek is het leven niets waard!” Ook zei hij dat hij de muziek trouw blijft en dat hij met een nieuw schlagerproject bezig is.

Bij het Nockalm Quintett verscheen afgelopen zaterdag al een nieuwe keyboardspeler bij hun optreden tijdens de wintereditie van Wenn die Musi Spielt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven