web analytics

Florian Fesl doet mee aan Deutschland sucht den Superstar

Florian Fesl

In Duitsland is er weer een nieuw seizoen begonnen van Deutschland sucht den Superstar. Afgelopen aflevering kwam er een bekende auditie doen voor de jury: Florian Fesl, die bekend is van het voormalige duo Belsy & Florian.

Florian had zich modern gekleed, de lederhose was er niet meer bij. Hij wil met de tijd mee gaan, omdat deze muziek nu ook meer bij jongeren aanspreekt. Bij binnenkomst werd hij meteen herkend door jurylid Vanessa Mai. Hij zong het nummer “Verliebt Verliebt” van Andreas Gabalier en halverwege ging de hand van jurylid Dieter Bohlen omhoog. Volgens jurylid H.P. Baxxter had hij hem niet geraakt met het nummer en zei hij nee tegen de volgende ronde. Ook Michelle gaf een Nee. Zij vond hem wel goed, maar zijn stem blijft volksmuziekachtig en dat blijft zo al zou hij andere genres zingen. Dieter Bohlen vond dat hij de toon heeft gehouden, alleen hoorde hij wel een Oostenrijks accent dat weg moet, maar hij wil hem wel zien in de volgende ronde. Vanessa Mai vond dat hij niet helemaal zichzelf was, maar ze vond zijn stem goed en gaf ook een ja voor de volgende ronde. Hiermee is hij met twee keer ja dus door.

Bekijk hier de auditie van Florian Fesl bij Deutschland sucht den Superstar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven