web analytics

Susan Ebrahimi en Ich male Herzen in rot

Susan EbrahimiDe zangeres Susan Ebrahimi heeft de single “Ich male Herzen in rot” uitgebracht.

Het nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Stefan Zauner, die bij Münchener Freiheit heeft gezeten. Een funky beat ligt onder de woorden die uit een zachte ballade komen en het refrein vol energie maakt het nummer een emotioneel vuurwerk waar de gevoelige momenten perfect in passen. Ook doet het refrein een beetje denken aan de Franse chansons. Dan zijn er ook nog de strijkers, de warme synthesizergeluiden en zijn er piano-passages te horen. Hiermee weet het nummer zich tot een heuse oorwurm te maken waar het tekstueel om een wereld gaat waar de romantiek hoogtij viert en alles mogelijk is en dat men zijn geluk kan maken zoals men zelf wil.

Bekijk hier Susan Ebrahimi met Ich male Herzen in rot:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven