web analytics

Kristina Bach en Jetzt geht die Nacht erst los

Kristina BachDe nieuwe single van Kristina Bach heet “Jetzt geht die Nacht erst los” en staat op haar actuele album “Leben ist Liebe“.

Het nummer is echt een feestnummer waar veel plezier in te horen is. Bijzonder aan het nummer is dat er op de achtergrond hoge stemmen te horen zijn, want het een beetje iets klassieks geeft. Het heeft ook het motto dat je voor je geluk de vaste structuren moet doorbreken en je kans moet pakken. Het leven moet je in eigen hand houden en vooral de lust, liefde en plezier van alledag niet uit het oog verliezen.

Beluister hier Kristina Bach met “Jetzt geht die Nacht erst los

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven