Margot Hellwig is met pensioen

Margot HellwigDe volksmuziekzangeres en presentatrice Margot Hellwig is met pensioen. Gisteren heeft ze voor het laatst opgetreden zegt ze tegen de krant.

De 74-jarige zangeres trad donderdag op in Vellmar, dat in het noorden van Hessen ligt. Ze wil zich nu meer op de zorg van haar man richten, waarvan de gezondheid achteruit gegaan is. Haar man heeft de ziekte van parkinson, kan moeilijk lopen en heeft diabetes. Naast haar solocarrière trad Hellwig ook jaren op met haar moeder Maria die in 2010 op 90 jarige leeftijd is overleden. In 2012 kondigde Margot Hellwig aan dat ze in 2013 zou stoppen met touren, maar in 2014 was ze nog in het televisiesprogramma Immer wieder Sonntags te zien en werd ze dus geboekt voor een enkel gastoptreden. Nu komt er dus echt een einde aan haar lange carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *