Huwelijk Maxi Arland voorbij

Maxi ArlandHet huwelijk tussen de Duitse schlagerzanger Maxi Arland en zijn vrouw Andrea is voorbij. Na een huwelijk van zes jaar gaan ze scheiden.

Maxi bevestigt het nieuws tegen het dagblad Bild. Hij zegt:”Ja het klopt, Andrea en ik zijn gescheiden.” Anderhalve maand zou Arland al uit de echtelijke woning zijn vertrokken en naar Berlijn zijn verhuist. De twee leerde elkaar zestien jaar geleden kennen, de toen 18 jarige Maxi leerde de twee jaar jongere Andrea kennen in de dansschool. Zes jaar geleden vroeg Maxi in Musikantenstadl Andrea ten huwelijk en dat huwelijk kwam dan ook in hetzelfde jaar in Landsberg am Lech in Beieren. Het stel heeft geen kinderen.

De komende periode neemt hij eventjes rust, hij zegt:”Ik neem nu een pauze, als artiest heb ik iets nieuws nodig, want je valt vaak in herhaling.”

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *