web analytics

Alexander Klaws en Magnet

Alexander KlawsHet nummer “Magnet” van Alexander Klaws is de tweede single die afkomstig is van zijn album “Auf die Bühne, fertig, los!” die in oktober 2015 verschijnt.

Het nummer Magnet beschrijft het gevoel dat als een man die veel onderweg is weet dat zijn partner altijd dicht in de buurt is. Het nummer straalt enorm veel levensvreugde uit, zit vol met energie en het is dan ook als luisteraar te horen. In de videoclip die net pas is uitgekomen zien we dat Alexander Klaws vooral in de auto rijden tot hij aan het einde zijn vriendin weer ziet. Klaws zelf kruipt in oktober weer in de rol van Jezus in de musical Jezus Christ Superstar en zal deze vanaf eind januari 2016 ook 21 keer spelen in het Zwitserse Basel.

Bekijk hier Magnet van Alexander Klaws:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven