web analytics

Album van Santiano van niets op één in Duitse hitlijst

Santiano Op 29 mei kwam het album “Von Liebe, Tod und Freiheit” uit van de groep Santiano. En ook dit album kwam vanuit het niets op de eerste plaats in de Duitse hitlijst. Hiermee is het al hun derde nummer 1-album.

De groep Santiano bestaat inmiddels vier jaar en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste en succesvolste groepen van het land. Waarom dat is, dat maakt het nieuwe album Von Liebe, Tod und Freiheit duidelijk. Het vijftal overtuigt door eerlijkheid, ledierschap en een goede balans tussen het moderne en het traditionele. De vijf muzikanten weten vergeten muziektradities opnieuw te laten opleven en zo de Duitse muziek weer een nieuwe impuls te geven. Het publiek laat hun waardering blijken, want Santiano kan rekenen op uitverkochte concertzalen, goud, platina en diamanten awars net als de ECHO.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven