web analytics

Micki Schläger en Wolf Simon zijn de nieuwe Höhner

Hohner De Keulse band de Höhner heeft de opvolgers gevonden voor Peter Werner en Janus Fröhlich die stoppen met optreden. Nu zes weken later zijn de opvolgers bekend gemaakt:Micki Schläger wordt de nieuwe keyboardspeler en Wolf Simon de drummer.

Henning Krautmacher zegt dat de nieuwe twee muzikanten uit de champions league komen en Hannes Schoner zegt:”Met Micki en Wolf hebben we twee symphatieke persoonlijkheden aan boord die ons zeer snel zullen aanvullen om de nieuwe Höhner te vormen.”

Wolf Simon speelde in 2011 al mee met de Hohner toen hij Janus Fröhlich verving die toen wegens zijn gezondheid niet kon optreden. Ook is hij de mede-oprichter van de Klas Lage Band die in de jaren 80 in de hitlijsten stond met nummers als 1000 und eine Nacht, Monopoly en Faust auf Faust. Daarna was hij lid van de Keulse band Purple Schulz. Vanaf 2003 speelde hij mee in de band van Howard Carpendale.

Micki Schläger is keyboardspeler met een klassieke pianoopleiding, componist en zanger. In 1995 zat hij de in de band Just Is en ook is hij een aantal jaar lid geweest van de band van Ute Freudenberg. In 1999 begon hij zijn eigen muziekschool en trad hij op bij musicals en chansonavonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven