web analytics

Frank Lukas met Dann geht es Dir ganz genau wie mir

Frank Lukas Als je de fans en luisteraars van het album Intensiv van Frank Lukas zou vragen wat het favoriete nummer van het album is dan zouden ze antwoorden:”Dann geht es Dir ganz genau wie mir“. En juist om die reden is dat de nieuwe single van Frank Lukas.

Het duet met Lene Papillon is de verrasingshit van het album en dat komt mede door het buitengewone arrangement. Het begint als een treurige ballade en in het tweede deel ontpopt het zich als popnummer. De tekst en muziek zijn van Tom Marquardt die ook voor Michael Wendler en Die Paldauer heeft geschreven. De productie van de titel komt voor de rekening van Jack Price die alle albums van Frank Lukas heeft geproduceerd.

Bekijk hier de videoclip “Dan geht es Dir ganz genau wie mir” van Frank Lukas en Lene Papillon:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven