web analytics

Kristina Bach en Ich tu’s mit dir

Kristina Bach Al meer als 25 jaar behoort Kristina Bach tot de populairste Duitse zangeressen. Maar ook als producent, schrijfster en componist behoort ze tot de top. De megahit “Atemlos durch den Nacht” van Helene Fischer kwam dan ook uit haar pen.

Met haar actuele single “Ich tu’s mit dir” doet ze zelf weer mee. Het nummer is een krachtige en moderne schlagernummer, dat met de wonderbare melodie en smaakvolle dancegeluiden in de eerste noot al meteen voor een bijzondere kriebel zorgt. De femme fatale van de Duitse Schlagers laat met dit bonkende liefdesnummer haar lentegevoelens de vrije loop. Bij dit nummer blijft geen enkele vraag onbeantwoord.  Het is zeker: de lente komt, met Kristina Bach en met de lentegevoelens.

Bekijk hier de videoclip van Kristina Bach met Ich tu’s mit dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven