Beatrice Egli gaat in 2016 op tournee en komt naar België

Beatrice Egli
De Zwitserse Beatrice Egli heeft alvast haar agenda in 2016 gevuld. Dan gaat ze met een liveband op tournee in grote zalen. Ze doet maarliefst vijf landen aan en bezoekt onder onder andere België.

Momenteel werkt ze aan een nieuw album, haar vierde alweer, die aan het einde van 2016 klaar moet zijn, net op tijd voor haar concertreeks. Op 13 oktober 2016 begint haar tour in het Duitse Mannheim. Daarna doet ze ook nog de landen Oostenrijk, thuisland Zwitserland en Denemarken aan. Op 12 november 2016 staat ze in Hasselt  in het Theater. Ongeveer een maand later komt haar tour ten einde in het Duitse Ulm in het congress Centrum. Tijdens het concert zal de bezoeker zich kunnen verheugen op een show met dans, een lichtspel en een liveband. Beatrice Egli wil het publiek voor een paar uur meevoeren en laten zien dat dromen echt uitkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *