web analytics

Gilbert en Wollte mich ändern

Gilbert
De Oostenrijker Gilbert brengt het nummer Wollte mich ändern uit als single. Het is hiermee zijn derde single van het album Ein Stück vom Himmel.

Hij zingt het nummer al bij zijn live-optredens en daar blijkt dat het nummer goed aankomt bij de fans. Het nummer, Wollte mich ändern, is een echte oorwurm. Het nummer heeft stevigheid gekregen met goede instrumenten wat helemaal afgemaakt wordt door de markante stem van Gilbert zelf.

De single zelf komt een maand uit voor het Gilbert Festival wat dit jaar van 11 tot 13 juni plaatsvind in Imst wat in Tirol ligt. Op donderdag is er een meet & greet, Op vrijdag zingt hij zijn ballades en op zaterdag zal Gilbert na een voorprogramma zijn grootste hits zingen.

Beluister hier Gilbert met Wollte mich ändern:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven