Stefan Mross wordt voor de derde keer vader

Stefan Mross Stefan Mross heeft een reden om een feestje: Hij wordt namelijk voor de derde keer vader.

Zijn vrouw Susanne van 34 jaar, verwacht in de nazomer haar tweede kind. Stefan zegt tegen dagblad Bild:”We hebben graag gewild dat ons dochtertje Paula een broertje of zusje krijgt, dus de baby is gewenst. We zijn er heel blij mee.”

Stefan Mross heeft bij Susanne al dochtertje Paula die nu 16 maanden is en uit zijn vorige huwelijk met Stefanie Hertel heeft hij dochter Johanna van 13. Of het een meisje of een jongen is dat weten ze nog niet. Hij zegt:”Bij mij thuis hebben de vrouwen de overhand, mijn vrouw Susanne, mijn grote dochter Johanna, de kleine Paula, zelfs onze teckel is een meisje. We zijn beniewd of het nog een meisje wordt of dat er mannelijke versterking komt.”

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *