web analytics

Daniela Alfinito en Das ist Sehnsucht

Daniela Alfinito
Inmiddels is de videoclip verschenen van “Das ist Sehnsucht” van Daniela Alfinito. Het is de single van het komende album Ein bisschen sterben.

Voor een hoop mensen is Daniela nog een onbekende, maar misschien kennen de fans van Die Amigos haar wel. Sinds 2003 begeleid ze hen regelmatig bij concerten. Daniela is namelijk de dochter van Bernd van Die Amigos. In 2003 komt ook haar debuutalbum uit in eigen beheer. Jaren later in 2008 brengt ze bij een platenmaatschappij het album “Bahnhof der Sehnsucht” uit en in 2010 verschijnt opnieuw een album. Haar derde album Ein bisschen sterben komt uit op 29 mei 2015.

Bekijk hier Das ist Sehnsucht van Daniele Alfinito:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven