Vierde huwelijk Nino de Angelo voorbij

Nino de Angelo Vorig jaar stapte de 51-jarige Nino de Angelo nog in het huwelijksbootje met de twintig jaar jongere Larissa. Nu is na zeven maanden zijn vierde huwelijk voorbij.

Het nieuws kwam naar buiten toen Larissa een bericht op facebook zette:”Het is ongelofelijk verdrietig wat er gebeurd is. Ik ben van mijn man gescheiden. Er waren problemen die ondragelijk waren, daarom ben ik op 1 februari het huis uitgegaan. Veel mensen geloofde niet dat ik naar hem ben teruggegaan na wat er gebeurd is, maar ik wilde mijn man geloven. Daarvoor moet ik nu een prijs betalen.”

Ook Nino de Angelo reageert en hij zegt dat Larissa hem gek heeft gemaakt. Hij wilde zelfs uit het raam springen en moest opgemonem worden in een psychische kliniek. Ook zou ze handtastelijk zijn geworden en hem telkens hoop heeft gegeven om hem daarna af te stoten. Hij vindt dat ze hem psychisch heeft mishandelt. Maar toch zegt hij dat hij haar heeft geschreven en dat hij nogsteeds van haar houd ookal gaat hij er zelf aan kapot.

Larissa reageert weer een nieuw bericht dat ze drie keer door hem geslagen is, maar niet naar de politie is gegaan omdat alles dan in de openbaarheid zou komen. Larissa zegt dat de problemen eigenlijk al begonnen op de huwelijksreis. In een bar begon hij met whiskey te drinken en toen ze naar de wc was gegaan heeft hij de benen genomen. Toen hij ’s nachts terug kwam was 3000 euro en zijn bril weg, dat had hij vergokt in het casino. Ze vertelt ook dat ze hem een sms stuurde dat ze het huis uit ging en niet meer thuis zou komen. Hierna kreeg ze van Nino de Angelo een foto op haar telefoon van haar trouwjurk die in stukken lag en besmeurd was met de tekst:”Het is voorbij, varken. Domme klootzak, denk jij mij voor de gek te kunnen houden.” Ze zou al zeven keer het huis zijn verlaten, maar nu keert ze echt niet meer bij hem terug. Ze heeft al een nieuwe man gevonden en woont bij hem in Hamburg. Toch is Larissa nog een keer terug gegaan naar het appartement om haar spullen te halen. Ze is met twee vrienden naar haar oude huis gegaan en vond daar een zwijnestal aan waar het enorm stonk. Ze was bang dat er iets gebeurde en belde de politie. De politie kwam en toen moest Nino drie uur lang de woning verlaten zodat Larissa haar spullen in vuilniszakken kon doen en meenemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.